YOL VE KONAKLAMA
  • Dinleyicilerin zirveye katılımı ücretsizdir. Başvuru yapmaları gerekmektedir (Başvuru için tıklayınız). Ulaşım, konaklama ve iaşeleri kendilerine aittir.
  • Dinleyiciler, Zirve Sosyal Etkinlik Programı olarak geliştirdiğimiz Balkan Gezilerine katılabilir (Geziler için tıklayınız: Özgürlük Yürüyüşü Büyük Balkan Gezisi, Asla Unutma Srebrenitsa’95, Küçük Balkan Gezisi - I)
  • Türkiye vatandaşı olup zirvede sunulmak üzere önerileri kabul edilen paylaşım sahibi akademisyen, öğretmen ve öğretmen adaylarından 100 € katılım bedeli talep edilmektedir. Paylaşım sahiplerinin iaşeleri derneğimizce karşılanacaktır. Ulaşım ve konaklama giderleri paylaşımcıya aittir, yol ve konaklama rezervasyonları kendilerince yapılacaktır(Katılım bedelini 325 TL olarak fatura karşılığı yatırmak için tıklayınız. Derneğe bağış olarak yatırmak için tıklayınız).
  • Zirve Sosyal Etkinlik Programı olarak geliştirdiğimiz Balkan Gezilerine dâhil olmak isteyen paylaşım sahipleri için iki alternatif mevcuttur:
    • Uçak ile yolculuk yapmak isteyenler; uçuş biletlerini kendileri alarak 360 € bedelle (zirve katılım bedeli ücrete dâhildir) +3 günlük “Evlad-ı Fatihan” gezisine katılabilir (Gezi ayrıntıları için tıklayınız).
    • Otobüs ile yolculuk yapmak isteyenler; 420 € bedelle (zirve katılım bedeli ücrete dâhildir) +4 günlük “Küçük Balkan Gezisi - II”ye katılabilir (Gezi ayrıntıları için tıklayınız).
  • Türkiye’de öğretmen olarak görev yapmakta olan paylaşım sahiplerinin masraflarının ‘Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlığı'nın 21.12.2015 tarih ve 56822750-662-E.13152907 sayılı yazısı’ gereğince ‘bakanlığın ilgili ödenek kalemi tarafından karşılanması’ ve ‘resmi görevli olarak’ zirveye katılabilmeleri mümkündür.
İletişim Sponsoru/Communication Sponsor Ortaklar/Partners
Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü
 DESTEKÇİLERİMİZ/OUR SUPPORTERS